Over ons

Van Dam Brillen is in 1868 onder de naam Fa. P. van Dam opgericht in Bodegraven. De overgrootvader van Hans van Dam – de vorige eigenaar – startte destijds zijn bedrijf in horloges, goud en zilver. Al snel kwam daar de optiek bij.

Gespecialiseerd optiekbedrijf

De ontwikkeling van de optiek heeft sindsdien een enorme vlucht genomen, wat voor Van Dam uitmondde in een gespecialiseerd optiekbedrijf met momenteel zes medewerkers. Het bedrijf is nu gevestigd in de Brugstraat, het centrum van Bodegraven. Daar kunt u terecht voor alles op het gebied van de optiek en met elke vraag over uw ogen, bril, contactlenzen en oogzorg. Voorjaar 2019 hebben Anouk van Miltenburg en René Bakker optiekzaak Van Dam Brillen overgenomen van Hans en Tineke van Dam.

Hofleverancier

Van Dam Brillen streeft al meer dan 150 jaar naar kwaliteit en een goede service. Dit was in 1995 aanleiding voor Koningin Beatrix om Van Dam Brillen het recht tot het voeren van het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier toe te kennen. Voor ons een eervolle gebeurtenis en een kroon op ons werk.

Van Dam Brillen
Van links naar rechts: Jeroen, Anouk, René, Meinke en Angelique